Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΑΣ VS Ν.Τ.Π" ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Το αναγνωστικό κοινό που πληροφορήθηκε την ύπαρξη του ιστολογίου μας, αγκάλιασε την προσπάθειά για την ανυποχώρητη και μαχητική στάση μας, που εκφράζεται μέσω του σχολιασμού προσώπων και γεγονότων της επικαιρότητας, αυτές τις δυο πρώτες μέρες λειτουργίας.

Είναι φανερό οτι ο κόσμος ΜΠΟΥΧΤΙΣΕ από την σκληρή νεοταξίτικη, αντίχριστη προπαγάνδα των εταιριών της "ενημέρωσης" και όποιος έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο έχει ταυτόχρονα και ένα παράθυρο ανοικτό για αδέσμευτη ενημέρωση και μαχητικό σχολιασμό-παρέμβαση ΚΟΝΤΡΑ στις νεοταξίτικες παχυλά αμοιβώμενες γραφίδες των γνωστών νταβατζήδων.

ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ οτι δεν θα κάνουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ στον δρόμο που επιλέξαμε. Τον δρόμο που οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση με την ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τους αντίχριστους ΝΤΟΠΙΟΥΣ δωσίλογους προπαγανδιστές και υπαλλήλους της.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ και ούτε διεκδικούμε πρωτιές και βραβεία. Το γεγονός αυτό, του οτι δεν είμαστε οι πρώτοι, είναι ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ γιατί δείχνει οτι είμαστε ΠΟΛΛΟΙ, με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ που είναι ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΖΙ εχέγγυο για μια ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ που δεν θα δεχτούν με κανέναν τρόπο το ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της σε κανέναν ΞΕΝΟ νεοταξίτη χαρτογιακά, σε κανέναν Πώλ Τόμσεν και κανέναν Χόρστ Ράϊχενμπαχ.

Με δυο λόγια, λακωνικά και λεβέντικα:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ!

ΕΛΛΑΣ VS ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου