Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΚΑΝΑΛΟΥ MEGA, ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ. ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ...

ΟΤΙ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ" ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ. ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ; ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ Ή Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΧ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ... ΛΕΜΕ...

Από το βήμα της... τηλεόρασης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα του Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Μανώλης.

"Εγώ αυτά τα μέτρα δεν μπορώ να τα στηρίξω", υπογράμμισε, τονίζοντας πως το πακέτο που εγκρίθηκε "οδηγεί σε μισθούς σχεδόν Βουλγαρίας, με τιμές Βρυξελλών".

Στο ερώτημα αν έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Μανώλης επισήμανε πως μερικά πράγματα υποβάλλονται και δημόσια.

Απαντώντας στην "καλημέρα" των δημοσιογράφων της πρωινής εκπομπής του Mega, ο Γιάννης Μανώλης απάντησε ότι είναι γραμματέας συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας μέχρι σήμερα. "Μέχρι χθες μάλλον", συμπλήρωσε.

"Δεν μπορώ να εκφράσω θεσμικά αυτόν τον κόσμο της εργασίας και τους επιστημονικούς συλλόγους που εκπροσωπώ. Δεν είναι έντιμο να παραμείνω σε αυτή τη θέση", υποστήριξε.

Μένετε και εσείς και όλοι στις επικουρικές συντάξεις, σημείωσε, τονίζοντας ότι οι επικουρικές συντάξεις είναι το "τυράκι".

"Γίνεται τεμαχισμός για να γίνει μια κουβέντα ότι "κάτι είπαμε και κάτι σώσαμε" και μετά από 15 μέρες θα κοπούν και οι συντάξεις και τον Ιούνιο θα έρθουν και άλλα μέτρα. Τα λέω σε όλους γιατί ξέρω τι μέτρα εγκρίθηκαν χθες", υπογράμμισε.

NEWS247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου