Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

"Κούριερ της τρόικας ο Παπαδήμος" λέει το δεξί χέρι του Σαμαρά, ο Φαήλος Κρανιδιώτης. ΦΑΗΛΟ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ "ΚΟΥΡΙΕΡ", ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΜΙΛΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΦΑΗΛΟ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε ο δικηγόρος και στέλεχος της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολιάζοντας αρνητικά τις μεγάλες καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία του PSI και το νέο εργασιακό καθεστώς που επιβάλλει η τρόικα.


"Πηγαινοέρχεται με το ξενόγλωσσο χαρτάκι στα χέρια σαν courier της τρόικας. Ποιος θα τα διαπραγματευτεί όλα αυτά; Ο Παπανδρέου ή ο Παπαδήμος;", είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή χαρακτηριστικά.

Για τη στάση του προέδρου της ΝΔ σημείωσε ότι για πρώτη φορά έγινε ουσιαστική διαπραγμάτευση και πέρασε το θέμα του 13ου και 14ου μισθού ενώ επί τάπητος έχει μπει για πρώτη φορά με πρωτοβουλία Σαμαρά το θέμα του εσωτερικού χρέους που ξεπερνά τα 6 δις ευρώ.

"Κάποιοι ήθελαν ο Σαμαράς να πει σε όλα όχι και να πέσει στις Θερμοπύλες", είπε ο κ. Κρανιδιώτης και υποστήριξε ότι πρέπει να γίνουν το ταχύτερο δυνατόν εκλογές γιατί όπως σημείωσε υπάρχει δυσαρμονία ανάμεσα στην κοινωνία και στην εικόνα που έχει η βουλή.

"Χρειάζεται νωπή λαϊκή εντολή και πιστεύω ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη", συμπλήρωσε ενώ για τις αιχμές του Βενιζέλου περί της διαπραγμάτευσης για τον 13ο και 14ο μισθό σχολίασε:

"Μας το κρατούσε μυστικό και από εμάς και από τον Παπανδρέου; Ο Βενιζέλος είναι ο υπουργός που υποστήριξε την άθλια πρόταση για δημοψήφισμα και μετά γύρισε την τραγιάσκα του ανάποδα, είναι ο υπουργός που είπε ότι η ΔΕΗ δεν είναι εισπρακτικός μηχανισμός και μετά ήρθε ο φόρος που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών και υπό την απειλή διακοπής του ρεύματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου