Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΞΩ ΒΓΑΖΕΙ Η VODAFONE ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ "ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΗ ΒΟΝΤΑΦΟΝ! ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΩΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Σε μεταφορά των χρημάτων της από τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες προχωρά η Vodafone σε καθημερινή βάση, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα...
του τρίτου τριμήνου.

Όπως ανέφερε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, Andy Halford, «κάθε απόγευμα» τα λεφτά από τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και άλλες αγορές μεταφέρονται στη Βρετανία, καθώς η εταιρεία φοβάται τις επιπτώσεις της κρίσης χρέους.


Παράλληλα, ο Halford συμπλήρωσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο τιμολόγησης σε διαφορετικό νόμισμα, εάν χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι προ λίγων εβδομάδων η Vodafone επένδυσε ποσό 168,5 εκατ. ευρώ για επέκταση της άδειάς της στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως αυτή την εβδομάδα η Vodafone Group εγκατέλειψε τις προσπάθειες συγχώνευσης με τη Wind Hellas, καθώς οι μέτοχοι των δύο εταιρειών εκτίμησαν ότι πολύ δύσκολα θα έδιναν οι Βρυξέλλες το πράσινο φως για τη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

FIMOTRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου