Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ; ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΤΟΜΑΡΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ!

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ... ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ.

ΤΙ; ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ; ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Σε 24ωρη Γενική Απεργία προχωρούν αύριο Τρίτη, οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, καλώντας σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί "τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική να δώσουν δυναμικό παρόν, αύριο Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, συμμετέχοντας μαζικά στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια (από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) και στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα στις 11.00 το πρωί, στο πλαίσιο της Γενικής Απεργίας ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ".

http://news247.gr/ellada/usefull/pros_24wrh_apergia_prosanatolizontai_gsee_adedy.1607048.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου