Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Το Σύνταγμα καιγόταν και οι βουλευτές έβλεπαν ποδόσφαιρο. ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ... ΜΕΡΚΕΛ

Απίστευτο κι όμως αληθινό... Την ώρα που το κέντρο της Αθήνας φλεγόταν και στην Βουλή διεξαγόταν σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για το Μνημόνιο 2, κάποιοι – δυστυχώς αρκετοί βουλευτές – θεώρησαν πιο ενδιαφέρον έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Έτσι, εγκατέλειψαν την αίθουσα της Ολομέλειας και μετέβησαν στο εντευκτήριο της Βουλής, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟ – Ξάνθη.
Μάλιστα, δημιουργήθηκε επεισόδιο, όταν στο εντευκτήριο μπήκε η βουλευτής Εύα Καϊλή και στάθηκε μπροστά στην τηλεόραση, ζητώντας να επιστρέψουν στην αίθουσα.
Ακόμα και τότε, κάποιοι βουλευτές διαμαρτυρήθηκαν αστειευόμενοι.
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της...


Όταν η ξεφτίλα δεν έχει όρια! Την ώρα που χάνεται η Ελλάδα και καίγεται η Αθήνα, στο εντευκτήριο της Βουλής παρακολουθούσαν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού σταδίου!
Η παραπάνω φωτογραφία είναι ίσως λίγο θολή, αλλά είναι αποκαλυπτική! Την ώρα που έξω από την Βουλή τραυματίζονταν άνθρωποι και οι φλόγες... κατάπιναν περιουσίες, την ώρα που το νέο μνημόνιο «αφανίζει» την Ελλάδα και δεσμεύει τις ζωές τις δικές μας, των παιδιών μας και των εγγονιών μας, κάποιοι... εθνοπατέρες είχαν άλλα σοβαρά θέματα να λύσουν!

Στο καφενείο του κοινοβουλίου αγωνιούσαν μπροστά από τις οθόνες για την τύχη του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου