Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ "ΑΠΕΙΛΗΣΕ" ΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!

ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΤΕΡΜΑ ΟΙ "ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ" ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ-ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΑ...

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του υφυπουργού Ναυτιλίας και αστυνομικών συνδικαλιστών, τόσο στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ που διεξάγεται στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ, όσο και μετά από αυτήν.

Ο κ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος με παραινέσεις στο προεδρείο,
είπε να προσέξουν πως θα χειριστούν το ζήτημα του αιτήματος για συνταγματική αναθεώρηση του δικαιώματος στην απεργία των ενστόλων, καθώς, όπως είπε,

"πείσαμε την τρόικα πως εσείς και κάποιοι ακόμη είστε το Κράτος, είστε ο σκληρός πυρήνας του κράτους κι ως εκ τούτου, αν κάτι δεν χειριστείτε τα συμφέροντα σας σωστά ,
μπορεί ν' αλλάξει άποψη η τρόικα και να μην μπορεί η κυβέρνηση της οποίας είμαι μέλος να διατηρήσει το ειδικό μισθολόγιο και να υποστείτε μειώσεις όπως οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι".

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας έδειξε επίσης ενοχλημένος από την αναγραφή σε πανό της ΠΟΑΣΥ του συνθήματος "Εγερθείτε, για να μην γίνουν τα παιδιά μας σκλάβοι των λυμεώνων και των διεθνών τοκογλύφων".

Ακολούθησαν αποδοκιμασίες, ενώ κάποιοι του φώναξαν πως η λέξη και μόνο απεργία, του προκαλεί αλλεργία! Κάποιος, υπερβαίνοντας τα όρια τον αποκάλεσε "Μπουμπούκο", με αποτέλεσμα να ζητηθεί ο λόγος σε έντονο ύφος από τον κ. Γεωργιάδη ο οποίος δήλωσε ότι εξυβρίστηκε. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Το εντυπωσιακό στοιχείο ήταν επίσης πως ενώ όταν προσφωνήθηκε για να πάρει το λόγο καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, μόλις ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του δεν ακούστηκε ούτε ένα χειροκρότημα παρά μόνο φωνές.

http://blokoteam.blogspot.com/2012/02/blog-post_7820.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου