Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

ΑΜΑ ΛΕΝΕ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Ή ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ "ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ"

Από τη γνωστή οικογένεια Rothschild των οποίων η περιουσία υπολογίζεται σε μερικές δεκάδες τρισεκατομμύρια δολάρια τουλάχιστον, ίσως να είναι και μεγαλύτερη.


Οι ενδείξεις αυξάνονται ότι είναι μέτοχοι της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve) που μόνο κρατική δεν είναι. Δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι είναι μέτοχοι σε άλλες ¨ομοσπονδιακές» τράπεζες άλλων χωρών με δεδομένη την απόλυτη μυστικότητα που υπάρχει στη μετοχική σύνθεση αυτών των τραπεζών (πχ βλέπε τράπεζα της «Ελλάδος»).


Τα πρόβλημα με την οικογένεια Rothschild είναι ότι ενώ αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την ανθρωπότητα διάφοροι έμποροι βιβλίων έχουν ενσωματώσει τη δράση τους σε διάφορα ιδεολογήματα με θρησκευτικές-εσχατολογικές προεκτάσεις που ξεπερνούν κάθε όριο γραφικότητας και θυμίζουν επιστημονική φαντασία.

Το αποτέλεσμα είναι ότι όποιος σοβαρός επιστήμονας και ειδικός αποκαλύψει και στηλιτεύσει τη δράση τους γελοιοποιείται και ο ίδιος γιατί έχει κυριαρχήσει ο συνειρμός της δράσης αυτής της οικογένειας με τις ενσωματωμένες φαντασιοπληξίες κάποιων.
Πρόκειται για μία κλασική περίπτωση κοινωνικής μηχανικής.
Στο παρακάτω video o Evelyn De Rothschild δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να έχουμε ένα νόμισμα στο κόσμο.
Τα πολλά νομίσματα δημιουργούν προβλήματα….. Σε ποιους όμως;
OLYMPIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου